16 Ocak 2012 | Pazartesi

10-0 olurdu

Trabzonspor'da galibiyetler serisi devam ediyor. Bordomavililer dün de yağan sağanak altında Samsunspor'u 4 golle uğurladı.
Trabzonspor attığından fazlasını kaçırdı. Dağınık, rakip sahaya top taşımakta zorlanan konuk Samsunspor karşısında bordo-mavililer attıkça attı, kaçırdıkça da kaçırdı. Bir ara sahada yalnız Trabzonsporlular vardı ve şov yapıyorlardı.
Ocak ayının en iyi transferi Olcan Adın'ın takımı ateşlediği gerçeğini gözden kaçırmamak gerek.
Alanzinho ve alternatifi Adrian, Şenol Güneş'i rahatlatmış.

Neler kaçtı neler
Maçın tek olumsuz görüntüsü, hakem Yunus Yıldırım ve yardımcısının olmayan penaltıyı yaratması idi. Yıldırım, Burak'ın düşüşüne aldandı.
Trabzonspor; Orduspor, Manisaspor, Büyükşehir Belediye maçlarından sonra dün de Samsunspor'u yenerek 4 te 4 yaptı. Bu çıkışın süreceğini sanıyorum.
Hırslı ve istekli bir Trabzonspor izledik. Colman, Alanzinho, Henrique, Adrian, Burak (2) ve Olcan'ın (2) kaçırdıkları goller skorborda yansısaydı, sezonun gol rekoru kırılabilirdi.
Trabzonspor, kazanmakla kalmadı, her hafta iyi ve mücadeleci futbolunun üzerine koyduğunu da gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor