Bülent Tulun

Bülent Tulun

24 Ocak 2011 | Pazartesi

Talihsiz bir hoca

Sıradan iki takım görüntüsünde oynanan bir ilk 45 dakikada hangi takımın Galatasaray olduğu şüpheliydi. Derde deva acele ile yapılan önemli mali külfetler getiren yeni transferler beyhude görüntüdeydi.
Devre arası panikle hangi transfer edilen oyuncu yarar sağlamaştır ki?
Takımda yine orijinal mevkii stoper olmayan Lorik Cana en faydalı adam olarak görüldü.
Oyun başlatmada en doğru işleri o yaptı.
3. bölgeye taşınmaya çalışılan toplarda kötü tercihler gol alanlarında sıkıntıya neden oldu. 45 dakikada eser sayıda topla buluşabilen Kazım yararlı tek hamle yapamadı. Kriz çözmeyi yönetimi gibi bilemeyen Hagi ilk yarı kenarda çaresizlik içindeydi.
Sivas hocası Rıza akıllı bir şablonla defansif sistemi 2. bölgede kurmaya çalıştı.

İhanetle suçlanmıştı
İkinci yarı Stancu ve İnsua montajı işe yaradı. Servet'in fedakar oyunu anlamlıydı. Rijkaard tarafından ihanetle suçlanan düzgün mütevazı profesyonel bir oyuncu olan Servet her şeyini ortaya koydu. Bu da bir teknik direktör farkını ortaya koyuyordu.
Beypazarı Şekerspor ve son sıralarda yer alan Sivasspor'u ittire kaktıra birkaç özverili oyuncuyla yenmenin getirdiği aşırı abartılı sevinç aslında Galatasaray'ın ne kadar kötü ve çaresiz durumda olduğunun göstergesiydi. Müthiş bir kaosu genel olarak yönetim ve sportif olarak yaşayan Galatasaray'ın çilekeş taraftarı teselliyi arıyordu.
Hagi çaresiz motivasyon peşinde olan talihsiz bir hoca görünümünde.
5 milyon euro'luk Stancu Arena'da aslanların önünde neye uğradığını şaşırmış görünümdeydi.
Allah sabır versin.
Galibiyet herşeye rağmen iyi ama ümit varmıydı genel izleyenlerde; sanmıyorum... Son yapılan ara transferlerin Galatasaray'ı sözleşmeye bağlı borç olarak 25 milyon dolar yükümlülük altına soktuğu gerçeği ise şok edicidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor