Bülent Tulun

Bülent Tulun

23 Ağustos 2010 | Pazartesi

Çanlar çalıyor

Lige Sivas yenilgisi ile başlayan Galatasaray dün kötü gidişatını Ali Sami Yen'de geçen yılın şampiyonu Bursaspor önünde sürdürdü. Ali Sami Yen'i dolduran taraftarlar ve sarı kırmızılı camianın dünkü beklentisi Bursaspor maçında kötü gidişe "dur" denmesiydi. Ancak sarı-kırmızılılarda dünkü 90 dakikayı görünce hatalar zincirinin halkalarının düzelmediğini gördük. Hal böyle olunca Galatasaray'ın da kazanması haliyle imkansız oluyor. Galatasaray gibi bir takımın Ali Turan ve Hakan Balta gibi iki beki varsa, rakip takım teknik direktörünün işi çok kolaylaşmış demektir. Dünkü karşılaşmada madeni Bursaspor kafadan sol kanatta buldu. Volkan Şen maç boyunca Hakan Balta tarafını tarla gibi sürdü. Takım savunmasını uzun süredir başaramayan Galatasaray baskılı başladığı maçta, 3. bölgede kaptırdığı ve en tehlikeli olacak kontrataklarda pozisyon yedi.

Hakem sınıfta kaldı
Bu takım savunmasızlığı ile bir de bekleriniz yoksa, bütün dengeleriniz bozulur. Resmi maçlarının tümünde gol ve goller yiyen Galatasaray'ın teknik patronu bu sorunu çözmek zorunda. Karşılaşma sonunda bahaneler üretmek değil. İlk yarı son vuruşlarda gol ayakları tutuldu adeta. Bol sayıda sakatlıklar artık bir yaşam biçimi haline geldi Galatasaray'da. Sol bek mevkiine transfer edilen Çağlar nasıl bir sakatlıksa hâlâ ortada yok. Pino arka adaleden sakatmış. Enteresan, bu tip sakatlıklar bana bir şeyler çağrıştırıyor. Abdullah Yılmaz ikinci sarı kartı göstermeyerek Volkan Şen'i oyunda tuttu ama kendisine omuz atan Baros'u da ihraç edemedi. Sonuçta Galatasaray, Bursaspor önünde ileride belki de çok arayacağı bir üç puanı daha rakibine sundu. Anlaşılan o ki Galatasaray'da şimdiden
tehlike çanları çalmaya başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor