15 Ağustos 2010 | Pazar

G.Saray bu mu?

Takımlar sahaya dizilip hakeminbaşlama düdüğünü beklerken, kadrolara bakınca, "Bu maç Galatasaray için zor olur" diye aklımdan geçirdim. Arda'nın mükemmel pasını Mustafa gol yaptıktan sonra bile Galatasaray düşüncemi değiştirecek pozitif oyundan maç boyunca çok uzaktı. Galatasaray 2. pozisyonu bulmakta zorluk çekerken top daha çok Sivasspor'daydı. Onlar gol atmayı, iyi oynamayı daha çok istiyorlardı. Adeta "Bu takım bizi yenemez" der gibiydiler. Aslan baskılı formalara kafa tuttular. Aslan'ı yani kralı gözlerine kestirmişlerdi. Aslan'dan korkmuyorlardı. İlk yarının sonunda kimine göre daha çokta Rijkaard başta olmak üzere Galatasaraykulübesinde oturan herkese göre hakemin verdiği hatalı faul kararından kazandıkları serbest atış sonunda ilk golü attılar. Koskoca Galatasaray, koskoca Rijkaard taç çizgisinin kenarında rakibin serbest atışına haklı ya da haksız bu kadar feveran ediyorsa ve korktuğu başına geliyorsa ben bundan takıma, en başta da kaleci Aykut ile savunma oyuncularına güvenmediğini çıkarırım.

İkisini de iyi tanıyor!
Aslında Rijkaardkorkmakta da haklıymış. Kale sahasının içinde o kafayı vurduran kaleciyi de Ali Turan'ı da demek ki iyi tanıyor. Ali Turan zayıf kaldı. Hakan Balta da ondan üstün değildi. Ayhan'ı da hiç göremedim. Her şeyi Arda ve Kewell yapmak istiyor. Mehmet Batdal ve Baros'un oyuna girmesi de bir şeyi değiştirmedi. İşte bu maçın özeti... Böyle bir kadroyla daha iyisini ben beklemiyorum. Bekleyenler de üzülürler. Her yıl en az beş yeni futbolcu geliyor ama hiçbiri kalıcı olmuyor. Bu sene de şu ana kadar yapılan transferlerle Galatasaray bir kazanır, bir kaybeder. Adnan Polat'ın bu gerçeği görüp transfer sona erene kadar bu takıma gerçekten katkı yapacak oyuncular alması lazım. Yoksa işler kötü!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor