Arif Çetin

Arif Çetin

03 Ocak 2010 | Pazar

Kampta 1.5 saat

Trabzonspor'un kendisini ve evreni ısıtan güneşlerden daha fazla yararlanmak adına bulunduğu Antalya Belek kampını ziyaret ettik. Konuşmak yerine icraat yapmalıyız tezini seslendiren Şenol Güneş ve Ünal Karaman ile sohbet eyledik. Yeni transferler Sezer Badur ve Murat Tosun'un katılımı, kampta farklı bir heyecan yaratmış. Bordo-mavililerde yüksek rakamlarla yapılan transfer döneminin sona erdiğini aktardı sportif direktör Karaman. İsmi Trabzonspor ile sıkça anılan genç yıldızların bordo- mavili formayı giymek adına kendilerinin fedakarlık yapmaları gerektiği gibi kulüplerini de bu yönde ikna etmelerinin altını çiziyor. Bireysel yeteneklerden çok, takım oyununa katkı yapacak ve doku uyuşmazlığı durumunda zarar etmeden elden çıkarılabilecek isimler üzerinde durduklarını, takımın içinde bulunduğu sıkıntılı durumda uçuk rakamlar 'hayal eden' eldeki yıldızların da kulübün belirlediği fiyat çizgisinde anlaşılmaması halinde gerekirse devre arasında hizmetlerinden dolayı teşekkür edilebileceğinin altını çiziyor.

Akıllı adımlar atılıyor
Fayda-maliyet analizine daha çok önem verdiklerini, futbolcuları kazanma adına mümkün olan her yolun deneneceğini, son çare olarak -ederinin karşılığı alınmak şartıyla- yolların ayrılabileceğini ekliyor. Trabzonspor'da sadece ayakların değil, ayakkabının ökçesindeki çivinin nereye isabet ettiğinin hesaplanması güzel gelişmeler. Kaybedilen Fenerbahçe karşılaşmasının sonucu transfer politikasını baştan sona değiştirmiş. Rollerin yavaş da olsa yerine oturmaya başlaması, iletişim direktörü Altuğ Atalay'dan tutun da Karaman ve Güneş'e kadar tüm ekibin görevlerine hakim olması memnuniyet verici. Ömer Seren'in yarım asra yaklaşan süreçte devam eden sakin ve uzun adımlarla yürüyüşünü de sizlerle paylaşalım. Şenol hocanın tadı damağında kalan Finike portakalı talebini ise en kısa sürede yerine getireceğimizi bu satırlardan yazılı olarak vererek, yaşanan olumlu gelişmelerin sonuca ulaşması adına en önemli kelimenin 'sabır' olduğunun altını kalınca çizelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor