02 Aralık 2011 | Cuma

Pardon Quaresma

Quaresma daha düne kadar ağır eleştiriler alıyordu.
Önemli olan o ağır eleştiri döneminde bu tip oyunculara sahip çıkmak. Mersin'i yeniyorsun, Antep'i yeniyorsun bunlar beni çok enterese etmiyor.
Takımın sıçrama maçları vardır.
İşte bu tip maçlarda Quaresma bana lazım!
Avrupa'da bir maç yapıyorsunuz.
Bakın bu takımda kaleye direkt gidebilen bir oyuncu Quaresma. Yaratıcılığı çok üst seviyede. Bunu da yapabilmesi için Almeida'nın arkasında oynaması lazım. Sol, sağ kanatta kaldığı zaman performansı düşüyor.
Attığı gole bakın, bulunduğu yere bakın. İşte bu bölgede oynayacak ve böyle goller atacak.
Hele uzatma dakikasında Maccabi savunmasını tek tek çalımlayarak attığı galibiyet golü ayakta alkışlandı.

DÜŞÜNDÜRÜCÜ NOKTALAR
Maccabi çok iyi organize olabilen bir takım değil. Acemiler. İlk 20-25 dakikada da bunun kurbanı oldular. Burada Beşikta'ın tecrübesi ortaya çıktı ama düşündürücü noktalar da var.
Mesela skor olarak öne geçiyorsunuz.
Orada her şey bitti artık gibi düşünürken böyle basit goller yemek tecrübeli takıma yakışmadı. Kaldı ki İbrahim Toraman'ın yüksek performansı da bu maçta bazı şeylerin önüne geçmiş oldu.
Ekrem'i Ekrem yapan futbolu özledik. Hiç yok! Carvalhal da farketti. Veli değişikliği yaptı. Bu skoru koruma değişikliğiydi.
Beşiktaş her şeye rağmen büyük avantaj elde etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor