Filede dev transfer
Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın, milli voleybolcu Hande Baladın'ı transfer ettiği öğrenildi.
- Voleybol Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Şubat 2025, 06:50
Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın, milli voleybolcu Hande Baladın'ı transfer ettiği öğrenildi. Sarılacivertlilerin, 2025-2026 sezonu için 27 yaşındaki yıldız voleybolcu Hande Baladın ile anlaşma sağladığı bildirildi. Fenerbahçe'nin, Hande Baladın'ın yanı sıra son olarak ülkesinin Rzeszow takımında forma giyen 30 yaşındaki Polonyalı voleybolcu Korneluk ile de anlaştığı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Voleybol SMS Grup Efeler Ligi’nin 12. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Fenerbahçe Medicana’yı 3-0 mağlup ederek haftanın dikkat çeken galibiyetlerinden birine imza attı. -
Vodafone Sultanlar Ligi'nde Vakıfbank 13. hafta maçında THY'yi 3-2 mağlup ederek 13'te 13 yaptı ve zirvedeki yerini korudu. -
Fenerbahçe, Efeler Ligi'nde Bursa BŞB'ye 3-0 yenildi.