Özkan Sümer mezarı başında anıldı
Trabzonspor'da futbolculuk, teknik direktörlük ve kulüp başkanlığı görevinde bulunan tek kişi olarak tarihe geçen Özkan Sümer, vefatının dördüncü yılında mezarı başında anıldı.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Aralık 2024 16:25
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı konuşmada, Özkan Sümer'in Trabzon'a ve Türkiye'ye mal olmuş unutulmaz bir değer olduğunu söyledi.
Sümer'in, futbolculuk ve teknik adamlığıyla öne çıkan birisi olduğunu aktaran Genç, "Bugün burada bu kadar kıymetli insanımızın kendisini anıyor olması, onu anladıklarının en büyük göstergesidir. Çünkü Özkan Sümer aynı zamanda bu şehrin karakterini ve duruşunu temsil eden bir isimdir. Kendisinin kulübümüze sağladığı olağanüstü katkılar, Türk futboluna kazandırdığı yenilikçi anlayış ve ortaya koyduğu emek her zaman takdirle hatırlanacaktır." ifadelerini kullandı.
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Kafkas ise Sümer'in çok müstesna bir insan olduğuna işaret ederek, "Trabzonspor'un kuruluşundaki ilk lisanslı futbolcularından biriydi. Hem futbolcu hem teknik adam hem de başkan olmak dünyada eşine az rastlanır bir durum. Bu da kendisini farklı bir yönüyle özel kılmıştır. Hocamız, futbolun bir iş olduğunun yanında bir sanat ve felsefe olduğunu sık sık vurgulamış ve kendi kariyer planlamasında bunu öne çıkarmıştır." dedi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 33. hafta oynanacak müsabakaların hakemleri açıklandı. İşte Beşiktaş-Trabzonspor maçında düdük çalacak isim... | Son dakika spor haberleri -
Jose Mourinho yönetimindeki Portekiz temsilcisi Benfica, Trabzonspor’un oyuncularından Felipe Augusto’yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Transfer listesine alınan Brezilyalı futbolcuyla ilgili detaylar netleşmeye başladı. İşte ayrıntılar... -
Trabzonspor'un Beşiktaş maçı kamp kadrosu duyuruldu. İşte İstanbul kafilesinde olmayan isimler...