Son dakika spor haberleri: Trabzonspor dış sahadaki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor
Trabzonspor, Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe mücadelesinde yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor. Dış sahada oynadığı son 4 maçtan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, İzmir'de galibiyeti hedefliyor. Bu sezon deplasmanda tek mağlubiyetini Fenerbahçe'ye karşı sezonun ilk yarısında alan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde dış sahada mağlubiyet yüzü görmedi.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Nisan 2021, 12:48
Süper Lig'in 38. haftasında Trabzonspor, yarın Göztepe'ye konuk olacak. Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Esat Sancaktar yapacak.
Lig'de 63 puan ile 4. sırada yer alan bordo-mavililer, yerini sağlamlaştırmak ve üst basamaklara doğru tırmanma şansını sürdürmek için rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak için mücadele edecek. Trabzonspor'da kart cezalısı olduğu için Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyen Bakasetas'ın ise Göztepe karşısında görev alması bekleniyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Yunus Mallı'nın kadroya alınıp-alınmayacağı yapılacak son antrenman sonrasında netlik kazanacak.
Bu sezon dış sahada en uzun süreli yenilmezlik serisini elde eden bordo-mavililer, İzmir'de oynayacağı maçta da seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Bu sezon dış sahada tek mağlubiyetini Fenerbahçe'ye karşı sezonun ilk yarısında Eddie Newton döneminde alan Karadeniz temsilcisi, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde ise deplasmanda mağlubiyet yaşamadı. Karadeniz ekibi, toplamda 15 maçtır deplasmanda yenilgi yüzü görmedi.
AVCI-KARAMAN 6. KEZ
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, 6. kez karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takımın yıllarca formasını giyen ve teknik direktörlük göreve yapan Ünal Karaman, 2019-2020 sezonunun devre arasında Karadeniz temsilcisinden ayrılmıştı. Söz konusu ayrılığın ardından Karaman ilk kez bordo-mavili takıma rakip olacak.
Karaman, Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı takımlara rakip olduğu 5 Süper Lig maçının 3'ünü kaybederken, 2 maçtan da galip ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
A Spor canlı yayınına bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Akyazı ve Kartal projelerine dair açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Doğan, projeler konusunda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yardımlarının dokunduğunu belirtti ve "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten her konuda Türk sporunun ve futbolunun her zaman yanında. Bu projenin tahsisi ile alakalı bize çok yardımcı oldu" dedi. -
Bordo-mavili taraftarlara müjdeli haberi A Spor'da veren Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Bu projelerden yıllık yaklaşık 50 milyon dolar gelir sağlayacağız. Bu projeler, Trabzonspor'un geleceği için çok önemli. Sayın Serhat Albayrak ve Sayın Berat Albayrak, Trabzonspor'a her konuda inanılmaz bir destek verdi, onlara da ayrı bir özel teşekkür etmek isterim." dedi. -
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’ndaki ilk maçında bugün Alanyaspor’u ağırlıyor. Bordo-mavililer, sezona kupada 3 puanla başlayarak 10. şampiyonluk hedefini güçlü bir şekilde ortaya koymak istiyor. İşte Fatih Tekke’nin Alanyaspor maçı muhtemel 11’i… (TS spor haberleri)