Yusuf Sarı 2 hafta yok
Bordo-mavililerde uzun süreli sakatlığının ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanan Yusuf Sarı'dan kötü haber geldi.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Ağustos 2020, 06:50
Bordo-mavililerde uzun süreli sakatlığının ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanan Yusuf Sarı'dan kötü haber geldi. 21 yaşındaki futbolcu idmanda sakatlandı. Genç oyuncunun 2 hafta kadar idmanlara katılamayacağı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Kulübü, kas hastalığıyla mücadele eden 10 yaşındaki taraftarı Yusuf Gündoğan'ın hayalini gerçekleştirdi. İşte detaylar... -
Trabzonspor’un Nijeryalı santrforu Paul Onuachu, bu sezon bonservisiyle geldiği bordo-mavililerde 14 haftada 11 gol atarak gol krallığında zirvede yer alıyor. İşte detaylar... -
Trabzonspor’un yetenekli kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe, kulüp dergisine yaptığı açıklamalarda hem futbol hayatına hem de kişisel tercih ve alışkanlıklarına dair konuştu. Genç futbolcu, bir futbolcunun yaşayabileceği en güzel duygunun ‘galibiyet’ olduğunu söyledi.