Carlos Alcaraz tek erkekler finalinde!
Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler yarı finalinde ABD'li tenisçi Taylor Fritz'i yenen son iki yılın şampiyonu Carlos Alcaraz, finale adını yazdırdı.
- Tenis Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Temmuz 2025 18:35
- Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2025 19:05
İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen turnuvanın tek erkekler yarı final müsabakasında, dünya 2 numarası İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz ile 5'inci basamakta yer alan Taylor Fritz karşı karşıya geldi.
Alcaraz, 2 saat 49 dakika süren yarı final müsabakasında ABD'li rakibini 6-4, 5-7, 6-3 ve 7-6'lık setlerle 3-1 yenerek finale yükseldi.
Son iki yılın şampiyonu Alcaraz, Wimbedon'da üst üste 3. şampiyonluk için final maçına çıkacak.
Avustralya Açık, Fransa Açık (Roland Garros) ve ABD Açık ile tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon'da tek erkekler finali, 13 Temmuz Pazar günü oynanacak.
DİĞER HABERLER
-
Wimbledon tek kadınlar finalinde Karolina Muchova'yı mağlup etmeyi başaran Linda Noskova, kariyerinin ilk grand slam tekler şampiyonluğunu kazanarak önemli bir başarıya imza attı. -
Jannik Sinner, Wimbledon tek erkekler final maçında Alexander Zverev'i mağlup etti ve turnuvada şampiyonluğunu ilan etti. -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, kadınlar dünya sıralamasında kariyerinin en iyi derecesi olan 48'inciliğe yükseldi.