Jannik Sinner Wimbledon'da çeyrek finale yükseldi!
Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da Jannik Sinner, çeyrek finale yükseldi. İşte detaylar...
- Tenis Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Temmuz 2025 23:24
Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da Jannik Sinner, çeyrek finale yükseldi.
İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen turnuvanın 8. gününün akşam seansında yapılan müsabakalarda tek erkeklerde dünya 1 numarası İtalyan sporcu Sinner ile Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov karşılaştı.
Dimitrov, ilk iki seti 6-3 ve 7-5 alarak maçı 2-0 önde götürse de üçüncü sette yaşadığı sakatlık sonrası karşılaşmadan çekildi ve Sinner adını çeyrek finale yazdırdı.
Tek kadınlarda ise dünya 8 numarası Polonyalı Iga Swiatek, Danimarkalı Clara Tauson'u 6-4 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek çeyrek finale çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Wimbledon tek kadınlar finalinde Karolina Muchova'yı mağlup etmeyi başaran Linda Noskova, kariyerinin ilk grand slam tekler şampiyonluğunu kazanarak önemli bir başarıya imza attı. -
Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek kadınlar finalinde Çek raketler Karolina Muchova ile Linda Noskova karşı karşıya gelecek. İşte detaylar... -
Jannik Sinner, Wimbledon tek erkekler final maçında Alexander Zverev'i mağlup etti ve turnuvada şampiyonluğunu ilan etti.