Osaka'dan Wimbledon'a erken veda
Kadınlar dünya sıralamasının 39. basamağındaki Putintseva, dünya 2 numarası Osaka'yı Birmingham Klasik'in 2. turundan sonra Wimbledon'ın ilk turunda da turnuvanın dışına itti.
- Tenis Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Temmuz 2019 20:18
Japon tenisçi Naomi Osaka, tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı olarak katıldığı sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'a ilk turda veda etti.
İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvadaki tek kadınlar ilk tur maçında, 2018 ABD Açık ve 2019 Avustralya Açık şampiyonu Naomi Osaka ile dünya 39'uncusu Yulia Putintseva karşılaştı.
Kazak tenisçi Putintseva, Birmingham Klasik Turnuvası'nın 2. turunda elediği Japon rakibini bir kez daha yendi. Korttan 2-0 (7-6, 6-2) galip ayrılan Putintseva, 2. tura yükseldi.
Osaka böylece 3. turda elendiği Fransa Açık'tan (Roland Garros) sonra katıldığı iki turnuvada da 2. turdan ötesini göremedi.
DİĞER HABERLER
-
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, kariyerinin en iyi derecesini elde ederek kadınlar dünya sıralamasında 54'üncülüğe yükseldi. -
Milli tenisçimiz Zeynep Sönmez, WTA 250 turnuvası Lexus Nottingham Açık'ta ikinci turda İsviçreli Viktorija Golubic'e 2-1 yenilerek turnuvadan elendi. İşte detaylar... -
Milli tenisçi Zeynep Sönmez, WTA 250 turnuvası Lexus Nottingham Açık'ta tek kadınlar birinci tur maçında Leylah Fernandez'i 2-0 yenerek ikinci tura yükseldi. İşte detaylar...