G.Birliği’nden 3 bomba var!
Süper Lig'in yeni ekibi Gençlerbirliği, Ferencvaros'tan Traore, CSKA Moskova'dan Koita ve bonservisi elindeki Niang ile el sıkıştı.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Ağustos 2025, 06:50
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında cuma günü sahasında ikas Eyüpspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Transfer dönemlerinde yaptığı takviyelerle dikkat çeken Fenerbahçe'nin sezon başında gündemine aldığı isimlerden birisi de Robert Lewandowski olmuştu. İspanyol basını, yıldız golcünün geleceğine ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya attı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)