Süper Lig'den 6 kulüp PFDK'ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; 6 Süper Lig kulübünün yanı sıra Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Ocak 2024 16:20
TFF'den yapılan açıklamaya göre Hukuk Müşavirliği; Galatasaray Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle disipline gönderdi.
Müşavirlik; Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor ve EMS Yapı Sivasspor'u çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları sebebi nedeniyle PFDK'ya sevk ederken, Fenerbahçe aynı zamanda merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı disipline yollandı.
Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, talimatlara aykırı hareketi sebebiyle, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Mondihome Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı da sportmenliğe aykırı hareket ile hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen isimler oldu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Clermont'tan İlhan Fakılı'yı kadrosuna kattığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
Son şampiyon Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bir süredir sessizliğini koruyan Cimbom'un, transferde bomba bir ismin peşinde olduğu ortaya çıktı. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların, dünya futbolunun önemli yıldızlarından birini kadrosuna katmak için devreye girdiği öğrenildi. İşte o futbolcu ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray için Afrika basınından dikkat çeken bir transfer iddiası gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların orta saha için geçmişte de gündemine gelen Raphael Onyedika'yı hedefine aldığı öğrenildi. Onyedika'nın kulübü Club Brugge'ün ise o rakamın altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri