Başkan Kazım Yılmaz, "Holosko için Yıldırım Demirören ile görüşeceğiz" dedi. Karadeniz ekibi ayrıca Ferhat Öztorun ve Önder Turacı'yı da istiyor
Samsunspor Haberleri Giriş Tarihi: 30 Aralık 2011 Cuma 21:30Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2011 Cumartesi 01:20
Ligin ikinci yarısı için kaliteli bir kadro kurmak isteyen Samsunspor, Beşiktaş'ın Slovak yıldızı cd'nun peşine düştü. Genel koordinatör Adnan Sezgin ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten başkan Kazım Yılmaz, "Holosko için Yıldırım Demirören ile görüşeceğiz" diye konuştu.
LiSTENiN iLK SIRASINDA
Siyah-beyazlıların gözden çıkardığı Holosko'yu listede ilk sıraya koyan kırmızı-beyazlı kulübün, gündemindeki diğer isimler ise Trabzonsporlu sol bek Ferhat Öztorun ve Mersin İdman Yurdu'ndan stoper Önder Turacı. Teknik direktör Vladimir Petkoviç'in, bu üç isim konusunda ısrarcı olduğu dile getirildi.