Ç.Rize'de Kweuke krizi
Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yapılan maçta teknik direktör Hikmet Karaman ile tartışan Çaykur Rizesporlu Leony Leonard Kweuke, yönetim kurulu kararına kadar takımdan ayrı çalışacak.
- Rizespor Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Ağustos 2015, 15:39
Kamerunlu futbolcu, takımın penaltıcısı Deniz Kadah olmasına rağmen atışı kendisi kullanmış, golden sonra da hocasına tepki göstermişti.
Kaptan Kıvanç'tan kulüp bulması istendi
Karadeniz temsilcisinde, Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmayan kaptan Kıvanç Karakaş'tan, kendisine kulüp bulmasını istendi.
Alınan bilgiye göre teknik direktör Karaman, kafası karışık olduğu gerekçesiyle maç öncesi Kıvanç'a izin verdi. Kulüp yöneticileri de transferi için kulüplerle görüşmesi için futbolcuya müsaade etti.
Kıvanç Karakaş'ın Çaykur Rizespor ile bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Karadeniz derbisinin yayın saati, beIN Sports canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11'ler haberimizde. -
Ligde 4 maçtır namağlup olan, 3'te 3 yapan Çaykur Rizespor, yarın Karadeniz derbisinde oynayacağı Trabzonspor maçına moralli hazırlanıyor.