NBA'de son şampiyon Oklahoma City 8'de 8 yaptı
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) son şampiyon Oklahoma City Thunder, Los Angeles Clippers'ı 126-107 yendi. Oynadığı 8 maçı da kazanarak rekor bir başlangıç yapan Oklahoma City, kulüp tarihinin en iyi başlangıcına imza attı.
- NBA Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Kasım 2025 10:34
Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) son şampiyon Oklahoma City Thunder, Los Angeles Clippers'ı 126-107 yendi. Sezona iddialı başlayan Thunder, Clippers deplasmanındaki mücadeleyi 19 sayı farkla kazandı. Bu sonuçla Oklahoma City, NBA tarihinde kulübün en iyi sezon başlangıcına imza attı.
Thunder'da Shai Gilgeous-Alexander 30 sayı, 4 ribaunt, 12 asistle galibiyette önemli rol oynadı.
Clippers'ta ise James Harden, 25 sayı kaydetti.
76ERS'TA TYRESE MAXEY'NİN 39 SAYISI GALİBİYETE YETMEDİ
Milli basketbolcu Adem Bona'nın forma giydiği Philadelphia 76ers, deplasmanda Chicago Bulls'a 113-111 mağlup oldu.
76ers'ta Tyrese Maxey'in 39 sayısı galibiyet için yeterli olmazken Adem Bona ise 2 sayı, 4 ribaunt ve 1 blok kaydetti.
Chicago Bulls'ta Josh Giddey; 29 sayı, 15 ribaunt, 12 asist ile "triple-double" yaptı ve galibiyette önemli rol oynadı.
Maçın ikinci çeyreğinde 65-41'lik skorla 24 sayı geriye de düşen Bulls'ta Nikola Vucevic, maçın bitimine 3 saniye kala bulduğu 3 sayı ile takımına galibiyeti getirdi.
DİĞER HABERLER
-
NBA tarihinin en başarılı başantrenörlerinden Rick Adelman 79 yaşında hayatını kaybetti. 1042 galibiyet rekoru ile ligde iz bırakan efsane koç, 25 yıllık başantrenörlük kariyerinde Portland, Sacramento, Houston ve Minnesota gibi takımları çalıştırmıştı. İşte detaylar... -
NBA Batı Konferansı final serisinde San Antonio Spurs, son şampiyon Oklahoma City Thunder'ı 111-103 mağlup ederek seriyi 4-3 kazandı ve finalde New York Knicks'in rakibi oldu. -
NBA play-off'larında Oklahoma City Thunder, sahasında San Antonio Spurs'ü 127-114 yenerek seride 3-2 üstünlük yakaladı.