Macaristan Türkiye: 2-0 (MAÇ SONUCU - ÖZET)
UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki son maçında Macaristan'a konuk olan A Milli Futbol Takımı'mız, sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Grubu 6 puanla 4. sırada tamamlayan Ay-Yıldızlılar, Uluslar Ligi'nde küme düştü. Milliler, gelecek yıl C Ligi'nde mücadele edecek.
- A Milli Futbol Takımı Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Kasım 2020 21:20
- Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2020 01:14
A Milli Futbol Takımı'mız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki 6. ve son maçında Macaristan'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.
İlk yarısı golsüz biten maçta Macarlara üç puanı getiren golleri 57. dakikada Siger ve 90+5'te Varga kaydetti.
KÜME DÜŞTÜK! C LİGİ'NDEYİZ...
Grubu 6 puan ve deplasman golü dezavantajıyla Sırbistan'ın arkasında 4. sırada tamamlayan Milliler, A Ligi'ne yükselme şansının olduğu gecede büyük bir hüsran yaşayarak küme düştü.
Milli Takım, gelecek sene UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi'nde mücadele edecek.
MACARİSTAN A LİGİ'NE YÜKSELDİ
Milli Takım'ımızı deviren Macaristan, Rusya'nın Sırbistan'a yenilmesiyle birlikte grubu 11 puanla lider tamamladı. Macarlar böylece Uluslar Ligi'nde A Ligi'ne yükseldi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ülkemizde iz bırakan Ricardo Quaresma A Spor'a özel röportaj verdi. Quresma röportajında A Milli Takımımız ve Dünya Kupası hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
A Millî Takımımızın 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde Kuzey Makedonya ve Venezuela ile oynayacağı özel maçlara ev sahipliği yapacak stadyumlar ve karşılaşmaların başlama saatleri açıklandı. İşte detaylar... -
2026 FIFA Dünya Kupası'na katılacak A Milli Futbol Takımı, Kuzey Makedonya ve Venezuela ile hazırlık maçı oynayacak.