Juventus'ta Igor Tudor dönemi sona erdi
Son dakika spor haberi: Milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, Teknik Direktör Igor Tudor'un görevine son verildiğini açıkladı.
- İtalya Serie A Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Ekim 2025 15:07
- Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2025 15:40
İtalya Serie A temsilcisi Juventus, Teknik Direktör Igor Tudor ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu. Konuyla ilgili İtalyan ekibi, Tudor ve ekibine vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür etti. Siyah-beyazlılar, takımın başına geçici olarak Juventus B takımının Teknik Direktörü Massimo Brambilla'nın getirildiğini ve İtalyan çalıştırıcının çarşamba günü Udinese maçında yedek kulübesinde yer alacağını belirtti.
47 yaşındaki antrenör, Juventus'un başında 24 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.
Hırvat teknik adam, daha önce Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde Karabükspor ve Galatasaray'da görev yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Antonio Conte, Napoli ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından İtalyan ekibine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile veda etti. İşte detaylar... -
İtalya Serie A'da sezonun son derbisinde Torino ile Juventus'un karşı karşıya geldiği mücadele öncesinde iki takım taraftarlarının arasında yaşanan olaylar futbol dünyasını sarstı. Çıkan olaylarda bir taraftarın ağır yaralandığı bilgisi var. -
Son dakika haberleri... Bologna'nın yeni teknik direktörü Domenico Tedesco oldu. İşte ayrıntılar...