Getafe karşısında alınan şok mağlubiyetin ardından oyuncularını ciddiyetsiz oynamakla ve laubalilikle suçlayan Mourinho, Barcelona ile oynanacak Süper Kupa rövanş maçı öncesi sert uyarılar yaptı.
İlk maçta Camp Nou'da Barcelona'ya 3-2 yenilen Real Madrid'in hocası Mourinho "Benim için şu an tek önemli olan şey maçlarda disiplinli ve kaliteli, ciddi bir futbol oynamak" diyor.
"Süper Kupa'yı kazanmak ya da kazanmamak, Barça'yı yenmek ya da yenmemek. Bunların benim için bir anlamı yok. Şu an aklımdaki tek üşünce Getafe karşısında oyuncularımın tavırlarının birkaç oyuncu yüzünden mi yoksa genel bir psikolojiden mi kaynaklandığını öğrenmek" sözleriyle öncelikli hedefinin takımına kaliteli bir futbol oynatmak olduğunu belirten Mourinho, Barça'yla oynanacak Süper Kupa rövanş maçında aynı disiplinsizliğin yaşanmasından çekiniyor.
