Metehan’a Manisa FK talip
TFF 2. Lig’de 9 yıl sonra mücadele edecek olan Altınordu’da altyapıdan yetişen Metehan Yılmaz’a Spor Toto 1. Lig ekibi Manisa FK talip oldu. 23 yaşındaki genç ön libero, geçen sezon 31 maçta forma giydi.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Haziran 2023 06:50
TFF 2. Lig'de 9 yıl sonra mücadele edecek olan Altınordu'da altyapıdan yetişen Metehan Yılmaz'a Spor Toto 1. Lig ekibi Manisa FK talip oldu. 23 yaşındaki genç ön libero, geçen sezon 31 maçta forma giydi.
DİĞER HABERLER
-
Karacabey Belediyespor, iç transferde Niyazi Batuhan Salman ve Doğanay Kılıç ile 1'er yıllık, Elazığspor'dan orta saha Ahmet Ertuğrul Öztürk, Eyüpspor'dan kanat oyuncusu Arda Yumurtacı ve Bursa Yıldırımspor'dan sağ bek Abdulkadir Dursun ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı. -
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Aliağa FK, bonservisi Kasımpaşa’da bulunan ancak geçen yıl Yozgat Belediyesi Bozokspor’da kiralık oynayan 20 yaşındaki sol bek Adnan Aktaş’ı kadrosuna kattı. -
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Somaspor, savunmanın sol kanadına takviye yaptı.