Suat Kaya, Eskişehirspor’da
2. LİG Beyaz Grup'ta üst üste 5 maçını kaybeden Eskişehirspor'da Cem Karaca'nın yerine teknik direktörlük görevine Galatasaray'ın eski futbolcusu Suat Kaya getirildi. Kaya, "Hocalıktan ziyade ağabeyleri olmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Ekim 2021 06:50
DİĞER HABERLER
-
Altınordu FK, uygun bir yatırımcı bulamadığı için 2026-2027 sezonunda TFF 2. Lig’e katılmama kararı aldığını açıkladı. -
2. Lig'e düşen Sakaryaspor, ilk hamlesini Bursaspor ile 2. Lig'de şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki orta saha Hakkı Türker ile yapacak. Kontratının son yılındaki Türker ile el sıkışılırken, kulüp tarafıyla da anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi. Türker, geçen sezon 25 maçta 5 gol, 3 asist yaptı. -
Chobani kurucusu ve CEO'su Erzincanlı Hamdi Ulukaya'dan Erzincanspor'a dev destek. İlk etapta kulübün mali darboğazdan kurtulması için geçen sezon bitmeden derhal 3 milyon dolardan fazla destek sağlayan Hamdi Ulukaya, önümüzdeki sezon için de 5 milyon dolarlık maddi destek anlaşmasına imza attı.