Hekimoğlu fark attı: 5-0
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Hekimoğlu Trabzon konuk ettiği Niğde Anadolu FK'yı gole boğdu. Karadeniz temsilcisi 39'da Caner Aktaş ile öne geçti: 1-0. Caner 60'ta farkı artırdı: 2-0. 74'te Abdulkadir Beyazit takımını rahatlattı: 3-0. 81'de Ahmet Sun ve 86'da Hakan Demir skoru belirledi: 5-0.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Eylül 2021, 06:50
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta Hekimoğlu Trabzon konuk ettiği Niğde Anadolu FK'yı gole boğdu. Karadeniz temsilcisi 39'da Caner Aktaş ile öne geçti: 1-0. Caner 60'ta farkı artırdı: 2-0. 74'te Abdulkadir Beyazit takımını rahatlattı: 3-0. 81'de Ahmet Sun ve 86'da Hakan Demir skoru belirledi: 5-0. Diğer maçta Sarıyer, Turgutlu'yu 15'te İbrahim Halil (pen) ve 51'de Orhan Aktaş ile 2-1 yendi.
DİĞER HABERLER
-
Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam: Bu iki haftalık araya gerçekten ihtiyacımız vardı -
2’nci Lig Beyaz Grup’ta zirve yarışında iddialı konuma gelen Muğlaspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor engelini de aşarak 3’te 3 yaptı. Müsabakayı Yasin Abdioğlu’nun penaltı golüyle 1-0 kazanan yeşil-beyazlılar 26 puana yükselip 4’üncü sıradaki yerini korudu. Teknik direktör Besim Durmuş, “Serimizi sürdürüyoruz, devamını da getireceğiz” dedi. -
Bursaspor'un 18 yaşındaki genç kalecisi Kerem Matışlı, Avrupa kulüplerinin radarına girdi.