Eyüp’ten çift pençe
2. Lig Kırmızı Grup’ta lider Eyüp, 1922 Konya’yı 2-1’lik skorla devirdi ve puanını 34’e yükseltti.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Aralık 2020, 06:50
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta sekiz maçlık galibiyet serisi 2-1'lik Turgutlu yenilgisiyle kaybolan Eyüpspor, iki haftada 6 puan çıkararak yeniden çıkışa geçti. 11 gün önce Etimesgut'u evinde 4-1 yenen eflatunsarılı ekip, 1922 Konya'yı da evinde yıktı. İstanbul temsilcisi 53. Dakikada Taha Balcı'nın penaltı golüyle öne geçti. 83'te oyuna giren Mertcan Açıkgöz, 86'da fileleri sarstı. 90+3'te Fatih Mankır farkı indirse de Eyüp kazandı: 2-1.
DİĞER HABERLER
-
Bursaspor, Adana Demirspor forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Salih Kavrazlı'yı kadrosuna kattı. Adana ekibinde 14 maçta oynayan Salih, 8 gol ve 1 asist üretti. Yeşil-beyazlılar, Samsunspor'un 35 yaşındaki tecrübeli orta sahası Soner Aydoğdu ile de kısa bir süre içinde imza atacak. -
2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu'da 3 oyuncuyla daha yollar ayrıldı. İlk devre bitmeden Uğur Çetinkaya, Alper Emir Aksoy ve Fırat Başkaya ile vedalaşan kırmızı-lacivertlilerde, devre arasında yolların ayrıldığı isimlere; Arda Mutlu ve İsmail Kayalı'dan sonra İzlem Anıl Balakkız, Aygün Özışıkyıldız ve Fatih Arslan da eklendi. -
Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısı öncesi şu ana kadar 4 futbolcuyu renklerine bağlayan Seza Çimento Elazığspor'da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu. Elazığspor'un yeni transferlerinin forma numaraları Sertaç Çam - 10, Sakıb Aytaç - 4, Çağlayan Menderes - 34, Ali Altınöz - 17 olarak belirlendi.