BURSA SU KESİNTİSİ: 21 Ekim Bursa'da planlı su kesintisi uygulanacak! Bursa'da sular ne zaman gelecek?
Bursa’da 21 Ekim 2025 Salı günü sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde kesinti var? BUSKİ’den yapılan açıklamaya göre, Nilüfer Barajı ve Doğancı Barajı’ndaki doluluk oranlarının kritik seviyeye inmesi nedeniyle Bursa merkez ilçelerinde dönüşümlü su kesintisi uygulanıyor. Peki Bursa’da sular ne zaman gelecek? Kesinti programı, 21 Ekim Salı saat 17.00’de başlayıp 22 Ekim Çarşamba sabahı 05.00’e kadar sürecek. Hangi ilçelerde sular kesilecek? Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Mudanya, Kestel ve Karacabey’de belirli mahallelerde 12 saatlik kesintiler yapılacak. Peki, Bursa'da sular ne zaman gelecek? İşte detaylar!
- Haberler Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Ekim 2025, 08:50
21 Ekim Bursa su kesintisi ne zaman bitecek, sular ne zaman gelecek? BUSKİ'nin duyurusuna göre, kuraklık nedeniyle kentteki barajların doluluk oranı düştü. Bu sebeple Bursa genelinde dönüşümlü su kesintisi programı tekrar devreye alındı. Hangi ilçelerde sular kesilecek? Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Mudanya ve Kestel başta olmak üzere merkez ilçelerde maksimum 12 saatlik planlı kesinti uygulanacak. Sular ne zaman gelecek? Kesintiler 21 Ekim Salı günü saat 17.00'de başlayacak, 22 Ekim sabah 05.00 itibarıyla normale dönecek. Vatandaşların kesinti öncesinde su depolarını doldurmaları öneriliyor. Peki, Bursa'da 21 Ekim su kesintisi saat kaçta bitecek? Bursa'da sular ne zaman gelecek? 21 Ekim Salı BUSKİ su kesintisi!
16.10.2025 – 22.10.2025 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN PLANLI SU KESİNTİSİ PROGRAMI
BUSKİ'nin duyurusuna göre, kuraklık nedeniyle kentteki barajların doluluk oranı düştü. Bu sebeple Bursa genelinde dönüşümlü su kesintisi programı tekrar devreye alındı.
BURSA BARAJ DOLULUK ORANI 21 EKİM SALI 2025
21 Ekim 2025 tarihi için BUSKİ tarafından açıklanmış özel bir baraj doluluk oranı bulunmamaktadır. Ancak kentteki iki ana baraj olan Nilüfer Barajı ve Doğancı Barajı'nda su seviyesinin yüzde 0 (sıfır) seviyesine düştüğü belirtilmiştir.
DİĞER HABERLER
-
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre, Türkiye genelinde yağışlı hava dalgası etkisini artırıyor. Özellikle Ağrı, Bitlis, Bingöl, Erzurum, Van, Muş ve Tunceli çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Yoğun kar beklentisiyle birlikte gözler valiliklere çevrilirken, “Bugün okullar tatil mi?” sorusu öğrenciler ve veliler tarafından merakla araştırılıyor. Valiliklerden gelecek resmi açıklamalar yakından takip edilirken, güncel hava uyarıları ve kar tatiline ilişkin son gelişmeler gündemdeki yerini koruyor. -
AFAD, 11 Şubat Çarşamba günü saat 00.38'de Erzincan'da deprem olduğunu açıkladı. Çevre illerden de hissedilen sarsıntı kısa süreli paniğe neden olurken, vatandaşlar "Erzincan'da deprem mi oldu?" ve "Erzincan'da kaç şiddetinde deprem oldu?" gibi soruları araştırmayı sürdürüyor. Özellikle merkez üssü merak edilen sarsıntı hakkında detaylar belli olurken, depremi hangi illerin hissettiği de inceleniyor. İşte, AFAD son depremler listesi... -
11 Şubat 2026 Çarşamba günü, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararlarında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İki bakanlıkta değişiklik yapıldığı açıklanırken, yeni atamalar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte, 11 Şubat Resmi Gazete kararları...