Elazığ gurur dolu
- Haberler Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Nisan 2011 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2011 00:06
BÖLGESEL Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Spor Toto 3. Lig'e yükselen Elazığ Belediyespor'da sevinç yaşanıyor. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ'ın uzun yıllardır gerçekleştirmek istediği hayaline ulaştığını ve Spor Toto 3. Lig'e yükseldiğini belirterek, "Çok çalışıp daha da başarılı olacağız" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Sezon öncesi hazırlık kamplarında son viraja girilirken, 1 Ağustos Cumartesi günü dev kulüpler kozlarını paylaşıyor! Manchester City'den Inter'e, Manchester United'dan Atletico Madrid'e kadar Avrupa'nın önde gelen kulüpleri yaz kupaları ve dostluk maçlarında sahaya çıkıyor. Cumartesi günü futbol şöleni yaşamayı hayal eden sporseverler için günün öne çıkan karşılaşmaları ve canlı yayın bilgileri haberimizde! -
Ağustos ayında kira sözleşmesini yenileyecek milyonlarca ev sahibi ve kiracı, yeni kira artış oranının açıklanacağı tarihi merak ediyor. Ağustos ayı kira zam oranı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıklayacağı temmuz ayı enflasyon verileriyle birlikte netleşecek. TÜFE'nin 12 aylık ortalamasına göre hesaplanan yasal kira artış tavanı, konut ve iş yeri kiralarında uygulanabilecek azami zam oranını belirleyecek. Peki, Ağustos ayı kira zammı ne zaman belli olacak, kira artış oranı hangi gün açıklanacak? Detaylar haberimizde! -
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), mega kente su sağlayan barajların güncel doluluk oranlarını resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Son günlerde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artmasıyla birlikte baraj havzalarındaki su seviyesinde yaşanan gerileme devam ediyor. Yaz mevsiminin getirdiği dönemsel tüketim yoğunluğu ve havzalardaki genel çekilme eğilimi su kaynaklarını doğrudan etkilemeyi sürdürürken, gözler baraj seviyelerine çevrildi. Peki, İSKİ’nin paylaştığı son ölçümlere göre barajlardaki su miktarı düne kıyasla ne kadar değişti? İşte 1 Ağustos Cumartesi İstanbul barajlarında son durum!