Heliton veda etti
Göztepe’nin 2023-24 sezonu ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Heliton, sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesinin sona ermesinin ardından yaptığı paylaşımla takıma veda etti.
- Göztepe Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Mayıs 2026 06:50
Göztepe'nin 2023-24 sezonu ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Heliton, sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesinin sona ermesinin ardından yaptığı paylaşımla takıma veda etti. Deneyimli stoper, Göztepe'de geçirdiği 2.5 yılın kendisi için çok özel olduğunu belirtirken, sarı-kırmızılı taraftarların desteğini unutmayacağını söyledi.
DİĞER HABERLER
-
Göztepe Kulübü Başkanı Rasmus Ankersen, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) 10+4 yabancı oyuncu kuralının devam etmesinden memnun olduklarını belirterek, kulüp olarak alınan her karara uyum sağlamaya odaklandıklarını söyledi. -
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Göztepe, bugün ilk özel maçına çıkacak. -
Fenerbahçe için dikkat çeken bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerde Musaba'ya Süper Lig ekibi talip olurken transferde takas formülünün kullanılabileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)