Marius Sumudica: İkinci defa rakibimize puan hediye ettik
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumudica, "Ne diyeceğimi bilmiyorum. İkinci defa rakibimize puan hediye ettik." dedi.
- Gaziantep FK Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Ocak 2024 20:12
Sumudica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda oyunu tamamen kontrol ettiklerini ifade etti.
Skoru koruyamadıklarını ve bunun için üzgün olduğunu dile getiren Sumudica, şöyle devam etti:
"Ne diyeceğimi bilmiyorum. İkinci defa rakibimize puan hediye ettik. Adana Demirspor'a karşı 2-0'dan puan kaybettik. Bugün yine 3 dakika iki gol yedik. Olay sıcaklığıyla fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Ama bunu kabul edemiyorum. 2-0 öne geçtik, rakibin kırmızı kart görmesi gerekiyordu ama bu bahane değil, bu skoru yakaladıktan sora bu oyunu koparmak gerekiyor. Normalde şu an 24 puanda olmamız lazımdı. Evimizde sürekli aynı hataları yapmamalıyız. Maçı kaybedebilirdik. Öndeyken oyuncularıma öne çıkmaları söyledim ama anlamadığım şekilde oyuncular geri çekiliyor. Sürekli gol attığımızda skoru korumaya çalışıyor."
DİĞER HABERLER
-
G.Saray'daki durumu belirsizliğini koruyan kaleci Günay Güvenç ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. -
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-1 yenen RAMS Başakşehir, ligi 5. sırada tamamladı. İşte detaylar... -
Gaziantep FK, Göztepe'yle deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürdü.