Trabzonspor'un yeni transferi resmen açıklandı!
Trabzonspor stoperine kavuşuyor... Orta saha ve hücum bölgesinde herhangi bir sıkıntı yaşamayan bordo-mavili takımda savunma anlamında yapılan bireysel hatalar beklenmedik puan kayıplarını beraberinde getirmişti.
Bir süredir stoper arayışlarına devam eden bordo-mavili takım aradığı ismi Brezilya da buldu. Ara transfer döneminde Ndiaye ve Bilal Başacıkoğlu'nu kadrosuna katan bordo-mavililer, üçüncü transferini duyurmaya hazırlanıyor.
Bu sezon tamamen şampiyonluğa kenetlenen Trabzonspor, Brezilyalı stoper Manoel'in transferinde mutlu sona ulaştı. Kiralık olarak gerçekleşecek olan bu transferin müjdesini oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Cruzeiro takımı verdi.
''TRABZONSPOR'LA ANLAŞTIK''
Cruzeiro Futbol Direktörü Ocimar Bolicenho, Brezilyalı savunma oyuncusu Manoel'in Trabzonspor'la anlaştığını açıkladı. 1-0 kazandıkları Villa Nova maçı sonrası açıklamalarda bulunan Bolicenho, "Manoel, Trabzonspor ile kiralık olarak anlaşmaya vardı ve transfer için Türkiye'ye gidecek. " ifadelerini kullandı.
