Derbi sonrası Fenerbahçe'de dev operasyon! 2 transfer 2 ayrılık
Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, 13 ismi kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında "Ben de varım" demişti.
Son olarak kadrosuna Mbwana Samatta'yı katan sarı-lacivertli takım, Süper Lig'de çıktığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puan topladı.
Galatasaray deplasmanında orta sahayı kalabalık tutan Kanarya, hızlı ataklarla sarı-kırmızılıların kaleyi yoklasa da, F.Bahçe adına maçtaki tek isabetli şut Marcel Tisserand'dan gelmişti.
Son vuruşlardaki etkisizliği göze çarpan Kanarya, Vedat Muriqi'nin ayrılmasından sonra Mbwana Samatta'yı kadrosuna katarak forvet hattını güçlendirse de, hücumdaki verimsizliği gözle görülür biçimdeydi.
Bu kapsamda hücum hattı için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, gündemine aldığı 2 oyuncuyu bu hafta somut adımlar atarak bitirmek istiyor.
