Şampiyon olacağız
Metin Öztürk: “Dursun Özbek liderliğinde 4 senedir şampiyon oluyoruz. Bugün de 1 numarayı çektik, bu da bunun işareti. İnşallah bu sene de şampiyon olacağız.”
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Temmuz 2026 06:50
17 RAKİP DE ÇOK DEĞERLİ
Bu sene de şampiyonluğun en önemli adayı, favorisi Galatasaray. Kadro oluşumunu buna göre yapıyoruz. Hem lig hem de Şampiyonlar Ligi odağımızda. Arkasından Türkiye Kupası geliyor. Tüm hazırlıklarımız bu noktada ilerliyor. Hangi maçı içeride, hangi maçı dışarıda oynadık çok önemli değil çünkü 17 takımın hepsiyle oynuyoruz. 17 rakip de çok değerli. Şampiyon olacaksanız, tek tek zirveye çıkacaksınız. Bugün de 1 numarayı çektik, bu da bunun işareti. İnşallah bu sene de şampiyon olacağız."
TOKALAŞMA KRİZİ
Fikstür çekimi için top çekimine ilk olarak G.Saray 2. Başkanı Metin Öztürk ve F.Bahçe Başkan Vekili Barış Göktürk, birlikte katıldılar. Metin Öztürk önce görevlilerin elini sıkarken, ardından Barış Göktürk'e doğru tokalaşmak için elini uzattı. Ancak Barış Göktürk elini göğsüne doğru götürerek tokalaşma isteğini geri çevirdi.
SEÇİM VAADİNİ YERİNE GETİRDİ
Metin Öztürk, kendisinin elini sıkmayan F.Bahçe Başkan Vekili Barış Göktürk hakkında konuştu. Herkese el uzattıklarını belirten Öztürk, "Barış beye elimi uzattım. Onun bir seçim vaadi vardı. 'Seçilirsek Metin Öztürk'ün elini sıkmayacağız' demişti. Seçim vaadini yerine getirdi. Olabilir böyle popüler şeyler" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Jhon Duran, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımla gündeme geldi. Kolombiyalı golcünün sözleri, hakkında çıkan iddialara yanıt olarak yorumlandı. -
Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları hız kazanırken, sarı-kırmızılıların orta saha için sürpriz bir ismi gündemine aldığı öne sürüldü. İtalyan ekibi Como'da forma giyen genç yıldız Assane Diao için hazırlanan teklifin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Galatasaray, 2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşı karşıya geleceğini duyurdu.