12 günlük maraton
Galatasaray milli araya kadar 12 gün içinde birbirinden zorlu 4 maç oynayacak.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Mart 2026, 06:50
Bugün Beşiktaş'a konuk olacak sarı-kırmızılı takım, 10 Mart'ta Liverpool ile karşılaşacak. 14 Mart'ta RAMS Park'ta Başakşehir'i ağırlayacak Galatasaray, 18 Mart'ta Liverpool'da Şampiyonlar Ligi son 16 rövanşına çıkacak.
Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 11 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar dış sahada 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 25 topladı. Aslan, ligdeki yaşadığı 2 yenilgiyi Kocaelispor ve Konyaspor deplasmanlarında aldı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında dev derbide Beşiktaş'a konuk olacak. Bu karşılaşma öncesi sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak akşam kaleyi koruyacak olan Uğurcan Çakır özellikle uyarıldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında dev derbide Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Bu kritik mücadele büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. İki takım için büyük önem arz eden mücadele öncesi ortaya çıkan o flaş detay ise dikkat çekiyor. -
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray dev derbide kozlarını paylaşacak. Son olarak bu mücadelenin VAR hakemi belli oldu. Karşılaşmada VAR'da Ömer Faruk Turtay görev alacak.