Gabriel Sara: Galibiyeti daha çok istediler
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da Gabriel Sara maçın ardından konuştu.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Şubat 2026 22:23
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gabriel Sara, "Anlatması zor... Çarşamba çok iyi bir gündü. Rahatsızız bu durumdan. Sorumluluk almalı ve düzeltmeliyiz. Çarşamba ve Cumartesi çok iyi maçlar çıkarıp, hatalardan ders almalı ve yolumuza galibiyetlerle devam etmeliyiz." dedi.
Yetenekli orta saha maçı değerlendirirken, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Onlar daha çok istediler. Kazanmak istediler ve hak ettiler. Maç kendi kendini anlatıyor." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılarda yeni transferler haricinde takımdaki mevcut oyuncuların da akıbeti merak ediliyor. Bu doğrultuda Cimbom'un yeni sezon transfer planlamasında yer almayan Ahmed Kutucu için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2018-19 sezonunda Çaykur Rizespor'u çalıştırdığı dönemdeki talebesi Vedat Muriqi'i takımda görmek istediğini yönetime iletti. Buruk, Kosovalı golcüyle yıllar sonra tekrar çalışmayı planlıyor... -
Galatasaray, gelecek sezonda üst üste 5. kez şampiyonluğa ulaşmak ve Devler Ligi'nde başarı yakalamak için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Real Madrid'in yıldız ismi Eduardo Camavinga için harekete geçtiği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)