Galatasaray'da Raphael Onyedika gelişmesi! Transferde kritik tarih...
Ara transfer döneminin yaklaşması ile birlikte Galatasaray'da yeniden gündeme gelen Raphael Onyedika ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Okan Buruk'un özellikle istediği Nijeryalı yıldızın transferinde kritik tarih belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Aralık 2025 06:50
- Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2025 15:01
Orta sahasını üst seviye bir oyuncu ile takviye etmek isteyen Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Çok sayıda isimle temasa geçen sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un istediği isim belli oldu. Takvim'in haberine göre tecrübeli hoca, Club Brugge formasını giyen Raphael Oynedika'nın alınmasını talep etti.
DAHA ÖNCE DE İSTENDİ
Nijeryalı yıldız geçtiğimiz yaz ve ara transfer dönemlerinde de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer yüksek maliyet engeline takılmıştı. Buruk'un uzun süredir Onyedika'yı takip ettiği ve çok beğendiği de belirtiliyordu.
Galatasaray yönetiminin kısa süre içinde hem 24 yaşındaki futbolcu hem de Brugge'le temasa geçeceği öğrenildi. Ancak Belçika kulübü Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği için şubat ayı başından önce transferde yol alınmasının zor olduğu belirtiliyor. Ayrıca Brugge'ün 30 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği de öne sürülüyor.
OSIMHEN'LE BERABER!
Galatasaray'ın 6 numara transferine 20-25 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı da gelen bilgiler arasında. Club Brugge'le 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Onyedika şu anda Victor Osimhen'le beraber Afrika Kupası'nda Nijerya formasını giyiyor.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Yaz transfer dönemi için listesini oluşturan sarı kırmızılıların, son yılların en büyük yeteneği için devreye girdiği öğrenildi. Cimbom'un, o yıldızı ikna etmek için futbolcunun babasıyla da görüşeceği ifade edildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Haziran ayı sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Mauro Icardi ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Brezilya basını, tecrübeli golcünün dünyaca ünlü forvetin yerine transfer olabileceğini yazdı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Galatasaray'da Dursun Özbek tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan oldu. İşte tüm detaylar...