Dursun Özbek Galatasaray başkanlık seçiminde aday olacak mı? Resmen açıkladı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2026 Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı. İşte Özbek'in açıklaması... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Kasım 2025 21:01
- Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2025 22:56
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını duyurdu. Canlı yayında konuşan Özbek, seçim sürecinin üç yıldan iki yıla indirilmesinin doğru bir karar olduğunu vurguladı.
Özbek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"2026 Mayıs'ta seçimimiz var. Seçim süresini 3 seneden 2 seneye indirdik, bunun ne kadar doğru olduğunu gördük. Diğer kulüpler de artık bu yönde adımlar atıyor. 2026 Mayıs'ta seçime gireceğim. Ben kazanırım, başka bir arkadaşımız kazanır; önemli değil. Galatasaray'da bu konuların önemi yok. Tesisleşme konusunda hedeflerim vardı, bir kısmını gerçekleştirdik. Projeleri başlatan kişinin onları tamamlaması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple adayım."
Başkan Özbek, yönetimde değişiklik olup olmayacağı yönündeki soruya ise şu sözlerle yanıt verdi:
"Galatasaray'da bu her zaman mümkün. Son 20 yılda rakip takımlara bakın; kaç yönetim, kaç başkan değişmiş… Bir de Galatasaray'a bakın. Galatasaray eleştirel bir camia, başarısının temelinde de bu var."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da lige verilen milli arada şok bir gerçek ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımda o ismin, eşi ve çocuğunun İstanbul'daki bir AVM'de bulunduğu sırada bazı kişilerin sözlü tepkisiyle karşılaştığı öğrenildi. Bu doğrultuda Cimbom'da ocak ayında flaş bir ayrılığın yaşanabileceği belirtildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılara transferi hakkında konuşan 27 yaşındaki futbolcu, o duruma çok şaşırdığını itiraf etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray’ın sezon başında transfer gündemine gelen Portekizli yıldız Bruno Fernandes, UEFA Uluslar Ligi’nde Norveç deplasmanında sarı-kırmızılı taraftarın “Galatasaray’a gel” çağrısına verdiği cevapla dikkat çekti. İşte o anlar...