GALATASARAY TRANSFER HABERİ - Dünya Leroy Sane'nin transferini konuşuyor! İşte o manşetler
Son dakika haberi: Anlaşmaya vardığı Leroy Sane'yi Türkiye'ye getiren Galatasaray, transferde büyük bir bomba patlattı. Yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren sarı kırmızılılar, Sane transferiyle birlikte dünya basınında geniş yer buldu. İşte Leroy Sane ve Galatasaray için atılan manşetler...
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Haziran 2025, 12:01
- Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2025, 12:08
Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Leroy Sane İstanbul'a geldi.
29 yaşındaki yıldız futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından sarı kırmızılılara imza atması bekleniyor.
Dünya yıldızını Atatürk Havalimanı'nda sarı kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
"BENİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR"
Yıldız oyuncunun ilk açıklamaları, "Daha önce de burada oynadım, inanılmaz bir atmosfer vardı. Bana karşı çok seslilerdi ama artık benim yanımda olacaklar. Galatasaray taraftarı adına oynayacağım için çok heyecanlıyım." oldu.
Taraftarların yoğun ilgisine dair konuşan Sane, "Taraftara çok minnettarım. Bu saatte buraya gelmeleri benim için çok şey ifade ediyor." dedi.
"G.SARAY BENİ ÇOK ETKİLEDİ"
Galatasaray'ı seçme sebebi sorulduğunda Alman yıldız, "Birçok teklif vardı. Ancak Galatasaray bir bütün olarak beni çok etkiledi. Hem atmosfer, hem kulübün büyüklüğü, hem atmosfer ve en önemlisi çok istemeleri beni etkiledi. Çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.
FORMA NUMARASI BELLİ OLDU
Alman yıldızın Galatasaray'da '10' numaralı formayı giymesi bekleniyor.
Yaptığı flaş transferlerle dünya basınında adından söz ettiren Galatasaray bu kez Leroy Sane hamlesiyle büyük ses getirdi.
Özellikle Avrupa'nın önemli gazeteleri Alman yıldızın Galatasaray'a transferini manşetlerine taşıdı.
SKY SPORTS: Leroy Sane Galatasaray'la tüm kontrat şartlarında anlaştı. Sane 1 Temmuz'dan itibaren serbest kalacak. Son olarak Al Hilal'in teklifini reddederek Bayern'e kulüpten ayrılma kararını bildirdi.
BBC: Bayern Münih'in kanat oyuncusu Leroy Sane, Galatasaray'a bonservissiz transfer olmaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki futbolcu, Süper Lig şampiyonuyla sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a iniş yaptı.
SPORTSCHAU: Leroy Sane, İstanbul'da flaşlar ve coşkulu taraftarlar eşliğinde karşılandı.
"MİLYONLARCA KİŞİ CANLI TAKİP ETTİ"
BILD: Yıldız futbolcu Leroy Sane İstanbul'a geldi. Binlerce Galatasaray taraftarı futbolcuyu karşılarken milyonlarca kişi kulübün canlı yayınını takip etti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Ara transfer döneminde iddialı hamleler yapmak isteyen iki kulüp, flaş bir isim için devreye girmişti. Ancak Fenerbahçe ile Galatasaray'a transferde kötü haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Galatasaray'da son dönemin en etkili futbolcularından biri olan Yunus Akgün hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar, performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken milli oyuncuyla ilgili transfer kararını verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Süper Lig’de Aralık ayının en güzel golünün Ernest Muçi’ye verilmesine tepki gösteren Galatasaray, Victor Osimhen’in Samsunspor’a attığı röveşata golünü paylaşarak dikkat çeken bir mesaj verdi. İşte o paylaşım... (GS spor haberleri)