Galatasaray çeyrek final için sahada! İşte Okan Buruk'un Tümosan Konyaspor maçı muhtemel 11'i
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında Galatasaray, evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. Sarı-kırmızılı ekip sahasında kazanarak kupada çeyrek finale adını yazdırmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk, kritik mücadele öncesi sahaya süreceği kadroyu netleştirdi. İşte Galatasaray'ın TÜMOSAN Konyaspor maçı muhtemel 11'i... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Şubat 2025, 12:30
- Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2025, 00:12
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun üçüncü maçında 27 Şubat Perşembe günü sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak.
RAMS Park'taki saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek.
Türkiye Kupası'nda grup aşamasında RAMS Başakşehir ile 2-2 berabere kalan ve Geosis Boluspor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray, C Grubu'nda 4 puanla 2. sırada bulunuyor. Konyaspor ise 6 puanla grupta lider konumda yer alıyor.
Sarı-kırmızılılar, Konyaspor karşısında 3 puanı alması halinde C Grubu'ndan çıkmayı garantileyecek.
Galatasaray'ın berabere kalması halinde ise ikas Eyüpspor-RAMS Başakşehir maçının sonucu önemli olacak. Üçüncü maçlar öncesi grupta Galatasaray ile RAMS Başakşehir'in puan ve averajı eşit durumda bulunuyor.
3 OYUNCU EKSİK
Galatasaray, Konyaspor maçında üç önemli oyuncusundan yararlanamayacak.
Sarı-kırmızılı ekipte Alvaro Morata, Ismail Jakobs ve Mauro Icardi, sakatlıklarından dolayı Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.
LİGDE İKİ KARŞILAŞMADA DA KONYASPOR'U MAĞLUP ETTİ
Cimbom, bu sezon Trendyol Süper Lig'de Konyaspor'u iki kez mağlup etti.
İlk olarak ligin 2. haftasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle Konyaspor'u deplasmanda 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, 21. haftada da Victor Osimhen'in penaltıdan fileleri havalandırmasıyla RAMS Park'ta rakibini 1-0mağlup etmeyi başardı.
İŞTE G.SARAY'IN MUHTEMEL 11'İ:
Günay, Jelert, Cuesta, Kaan, Berkan, Efe, Kerem, Yusuf Demir, Eyüp, Yunus, Ahmed
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray deplasmanda Hesap.com Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılılar mücadeleyi 4-1 kazarak liderliğini sürdürdü. İşte detaylar... -
Ara transferde Mohamed Salah bombasını patlatmak isteyen Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, sarı kırmızılıların Mısırlı oyuncunun menajeriyle temasa geçtğini ve teklif yaptığını duyurduı. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
A Spor'un duayen yorumcusu Levent Tüzemen, 90+1 programında Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia gündeme getirdi. Tüzemen, Icardi'nin yıllık maaşının düşürülmesi teklifini kabul ettiğini söyledi. Usta yorumcu ayrıca, Icardi'nin hak etmediği şekilde eleştirildiğini belirterek "Bu kadar acımasızca davranmak doğru değil" sözlerini kullandı.