TRANSFER HABERLERİ | Cimbom'dan savunmaya sürpriz isim! 3'lü sistem için biçilmiş kaftan
Cuma gecesine kadar fırsat bulması halinde sol stoper takviyesi yapmayı da planlayan Galatasaray'ın Leeds United'ta forma giyen Avusturyalı futbolcu Maximilian Wöber ile ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Eylül 2024, 06:50
Osimhen hamlesi sonrası geçilmesi planlanan 3'lü sistemi en güçlü şekilde oynamak isteyen Galatasaray'da transfer arayışları sürüyor.
Sarı-Kırmızılılar cuma gecesine kadar fırsat bulması durumunda savunmaya sol ayaklı stoper takviyesi yapmak da istiyor.
Takvim'in haberine göre, çok sayıda isimle ilgili fiyat ve performans araştırması yapan Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen son ismin Maximilian Wöber olduğu öğrenildi.
İngiltere'de Championship'te mücadele eden Leeds United'ın kadrosunda yer alan Avusturyalı futbolcu bu sezon sadece 1 kupa maçında 63 dakika görev yapabildi.
Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekiplerinden Mönchengladbach'ta kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Wöber 2023 yılında Salzburg'tan 13 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.
1.88 boyu ve güçlü fiziği ile dikkatleri çeken Wöber'in mevcut piyasa değeri 10 milyon Euro.
Galatasaray yönetiminin 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Gabriel Sara, Juventus maçındaki 1 gol, 1 asistiyle kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde maçın adamı seçildi. -
Victor Osimhen, Juventus galibiyetini İtalyan basınına değerlendirdi. -
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın takımına seçildi. İşte detaylar...