Galatasaray kafilesi Konya'ya geldi
Galatasaray, Süper Lig'in 2’nci haftasında Konyaspor ile yapacağı maç için Konya'ya geldi. Sarı-kırmızılılar, havalimanı çıkışında taraftarların desteğiyle karşılandı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Ağustos 2024, 19:06
Süper Lig'de 2'nci haftanın açılış karşılaşmasında yarın Konyaspor'a konuk olacak Galatasaray, özel uçakla bugün Konya'ya geldi. Konya Havalimanı çıkışında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanan Galatasaraylı futbolcular, kendilerini destekleyen sarı-kırmızılı futbolseverleri selamladı. Galatasaray kafilesi, daha sonra kamp yapacağı otele geçti. Lige galibiyetle başlayan iki takımın karşı karşıya geleceği karşılaşma yarın saat 21.00'de Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Kış transfer dönemi için kolları sıvayan ve yapacağı takviyelerin yanı sıra kadroda düşünülmeyen isimlerle de vedalaşacak olan Galatasaray'da ilk ayrılık gerçekleşiyor. Sarı-kırmızılılarda tecrübeli futbolcunun Süper Lig ekibine transfer olacağı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatsaray'da Gabriel Sara ile ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, Brezilyalı orta saha oyuncusunun geleceğiyle ilgili kararını belirledi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak bekleneni veremeyen Carlos Cuesta'yı geçtiğimiz eylül ayında Vasco da Gama'ya kiralamıştı. Brezilya ekibiyle aralık ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı stoperle ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)