Barış Alper Yılmaz'a gözaltı! İngiliz devleri Çekya maçında hayran kaldı
Çekya ile oynadığımız EURO 2024 F Grubu son maçında coşan Barış Alper Yılmaz'a İngiliz ekipleri göz dikti. 2 Premier Lig devinin kritik mücadelede yıldız ismi izleyip gösterdiği iştahlı performansa hayran kaldığı ortaya çıktı. İşte o iki İngiliz ekibi ve detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Haziran 2024 06:50
- Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024 08:10
Galatasaray ile başarılı bir sezonu geride bırakan Barış Alper Yılmaz'ın taliplileri her geçen gün artmaya devam ediyor.
İtalyan ekiplerinin yakın radarındaki sarı kırmızılı futbolcuya, Premier Lig'den iki kulüp daha kancayı taktı.
ÇEKYA MAÇINDA TAKİP ETTİLER
Takvim'in haberine göre, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile birlikte EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy gösteren Barış Alper Yılmaz, Çekya ile oynadığımız ve 2-1 kazandığımız maçta mercek altındaydı.
Yılmaz'ı Premier Lig kulüplerinden Manchester United ve Tottenham'ın yetkililerinin izlediği ve 24 yaşındaki yıldıza hayran kaldıkları öğrenildi.
İki kulübün, yakın zamanda Cimbom'a Barış Alper için teklif yapmalarının sürpriz olmayacağı da gelen haberler arasında.
SON MAÇTA ŞOV
2-1'LIK maçta 90 dakika sahada kalan Barış Alper Yılmaz, 12.92 km ile mücadelede en fazla mesafe kat eden futbolcu oldu.
Ayrıca Yılmaz, yüzde 90 pas isabeti sağladı ve 10 kez de ikili mücadeleden galip çıktı.
2021'den beri Galatasaray forması giyen futbolcunun kulübü ile kontratı 2027'ye kadar sürüyor. Yıldız isim geçen sezon 55 maçta 7 gol, 12 asist kaydetti.
BRIGHTON SÜRECİ TAKİP EDİYOR
Bir diğer Ada ekibi Brigton da Barış Alper'in durumunu yakından takip ediyor.
Brighton'un, Çekya maçının adamı seçilen Barış Alper için yaklaşık 17 milyon Euro gibi bir transfer bütçesi ayırmayı planladığı ve turnuva bitiminden hemen sonra resmi teklifi ileteceği iddia ediliyor.
DİĞER HABERLER
-
Eski Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların şampiyonluk şansını değerlendiren Çolak, takımın yakaladığı aile ortamına dikkat çekti. İşte detaylar... -
Galatasaray, Süper Lig'de 32. haftada Samsunspor deplasmanında alacağı galibiyetle şampiyonluğunu ilan edebilir. Fenerbahçe derbisini 3-0 kazanan sarı-kırmızılılar, zirvedeki farkı 7 puana çıkardı. İşte detaylar... -
Galatasaray, 29 Nisan Çarşamba günü TSİ 20.00'de yapılacak olan antrenmanın taraftarlarına açık bir şekilde yapılacağını duyurdu.