Tribünde rahatsızlanıp hayatını kaybeden Galatasaray taraftarı Selçuk Tuncer toprağa verildi
Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Galatasaray - Çaykur Rizespor karşılaşmasının devre arasında tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Selçuk Tuncer (62), Antalya'nın Alanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Mart 2024, 15:55
Galatasaray'ın 8 Mart Cuma günü kendi sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın devre arasında tribünde rahatsızlanan evli ve 2 çocuk babası Selçuk Tuncer, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.
Sarı-kırmızılı takımın taraftarı olan emekli Alanya Halkbank Şube Müdürü Selçuk Tuncer için memleketi Alanya'da tören yapıldı. Küçükhasbahçe Mahallesi Gürses Cami'nde bugün düzenlenen törene, sarı-kırmızılı taraftarlar, Tuncer'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı katıldı.
Halkbank ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek de cenaze törenine çelenk gönderdi. Tuncer, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Bektaş Aile Mezarlığı'na defnedildi.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Galatasaray'a verilen 1 milyon 412 bin liralık para cezasını onadı. -
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin adı ayrılık ile anılmaya devam ederken Arjantinli golcünün yerine gelebilecek isimler araştırılıyor. Bu doğruda sarı-kırmızılı yönetim, gündemine Folarin Balogun'ı aldı. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray'da bir süredir adı ayrılık ile anılan isimlerden Lucas Torreira, katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uruguaylı yıldız, Avrupa'daki son kulübünün Galatasaray olacağını hissettiğini belirtirken sarı-kırmızılı takım ile arasındaki duygusal bağa değindi. İşte o ifadeler... | Son dakika GS spor haberleri