Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak transfer hamlesi!
Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de lider olan UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 16 play-off turu ilk maçında Sparta Prag karşısında sahada 3-2 galip ayrılan Galatasaray'da transfere yönelik sürpriz bir gelişme yaşandı. Bu gelişme sonrası Fenerbahçe taraftarının tepkisi merak konusu oldu. GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Şubat 2024, 10:50
Sezon başında birbirinden önemli takviyeler yapan Galatasaray, devre arasında da bu hamlelerini sürdürdü.
Berkan Kutlu'yu geri çağıran sarı-kırmızılı takım; Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Derrick Köhn'ü de renklerine bağladı.
Cimbom'da Cedric Bakambu 5+5 milyon Euro'ya Real Betis'in yolunu tutarken; Sacha Boey ise 30+5 milyon Euro gibi rekor bir bedelle Bayern Münih'e transfer oldu.
Ayrıca daha çok süre bulmaları adına Kazımcan Karataş, Halil Dervişoğlu, Baran Aksaka kiralık olarak gönderildi.
Satın alma opsiyonu kullanılmak istenmeyen Angelino ise Roma'nın yolunu tuttu.
Ara transfer dönemine sessiz başlayan G.Saray, yaptığı takviyelerle takımını güçlendirdi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Rams Başakşehir'i ağırlayan Aslan, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.
G.Saray rakibini Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens'in golleriyle 2-0 mağlup etti ve iç sahada 13'te 13 yaptı.
Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin evinde Corendon Alanyaspor'la 2-2 berabere kalmasının ardından Cimbom, liderlik koltuğuna yükseldi.
Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında ise Sparta Prag'la karşılaştı ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Hali hazırda 14 yabancısı bulunan G.Saray, yeni sezonda bu sayısı 12'ye düşürmek zorunda...
Bu doğrultuda teknik direktör Okan Buruk'un gelecek planlamasını çok titiz bir şekilde yapması gerekiyor.
6 İSMİN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
G.Saray'ın sezon başında kiraladığı Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek.
Fransız oyuncuyla yola devam edilmesi beklenmezken, Ziyech konusunda şu ana kadar bir karar verilmedi.
Ayrıca devre arasında kiralanan Carlos Vinicius ve Serge Aurier'in geleceğinin ne olacağı ise merak konusu...
MERTENS EMEKLİ Mİ OLUYOR?
Geçtiğimiz günlerde ülkesinin basınına konuşan Dries Mertens, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"BIRAKMAM GEREKTİĞİNİ HİSSEDİYORUM"
Belçikalı yıldız, "Bu kulübün önceliklerinden biriyim. Tuhaf geliyor ama artık bırakmam gerektiğini hissediyorum. Dünyadaki en iyi işi yapıyorum.
Her gün futbol oynamaktan büyük keyif alıyorum ama daha fazla özgürlüğe ihtiyacım var. Sakinlik ve ailemin yanında olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Yıldız ismin alacağı karara göre Cimbom +1 yıl sözleşme uzatabilir veya bu bölge için sezon sonunda takviye yapabilir.
BİR DEVİR KAPANIYOR MU?
G.Saray'da sözleşmesi sona erecek bir diğer isim ise kaptan Fernando Muslera...
2011 yazında takıma dahil edilen Uruguaylı yıldız, kazanılan kupalarda önemli aktörlerin başında gelmişti.
Konuyla ilgili geçtiğimiz aylarda Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur konuşmuştu.
Erden Timur, "Muslera 13 yıldır bu takımda. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden biri. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene.
Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz. Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz." ifadelerini kullanmıştı.
Yıllık 2.5 milyon Euro kazanan 37 yaşındaki file bekçisine daha düşük bir maaşla sözleşme uzatma teklifi sunulacak.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sakatlıklarla boğuşan ve birçok bölgeye takviye yapması beklenen sarı kırmızılılar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Schalke 04 forması giyen Mertcan Ayhan için Galatasaray ile Roma'nın transfer yarışına girdiği belirtildi. İşte detaylar... -
Galatasaray'da ara transfer operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılı kulüp ocak ayında gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Cimbom'a transferde beklemediği bir haber geldi. Aslan'da tüm transfer planlarının adeta altüst olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Galatasaray sahasında Union Saint-Gilloise'yi konuk edecek. Sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan ve Devler Ligi'nde gol krallığında zirvede bulunan sarı kırmızılıların yıldız ismi Victor Osimhen ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ