Bülent Timurlenk Siltaş Yapı Pendikspor - Galatasaray maçını yorumladı!
Son dakika Galatasaray haberleri... Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Timurlenk de karşılaşmayı dikkat çeken sözlerle değerlendirdi. İşte o yazı... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Aralık 2023 07:52
BÜLENT TİMURLENK - MARMARAY İLE 28 İSTASYON VAR!
Şampiyonlar Ligi müziğini dinleyip 55 bin taraftarın önünde M.United ile oynadıktan sonra dünkü tek tribünlü, bol apartman manzaralı stadyumda Pendik ile oynamak evet, Tarkan'ın stadyum konserinden sonra Kadıköy'de ufak bir barda sahne almasına benzeyebilir.
"Nasıl olsa kazanırız" havası Florya-Pendik yolunda otobüste esmiş olabilir ama bütün bunlar Galatasaray taraftarının takımı değil ama futbol sevgisini sorgulamasını gerektirmezdi.
Oysa ki Manchester maçından 5 değişiklikli 11 gayet dengeli duruyordu kağıt üzerinde. Kerem sol kanatta, Ziyech forvet arkasında, Tete sağda ve Sergio mevkisinde. Tembel pasın bol olduğu temposu düşük oyuna müdahale gerekiyordu ilk 45 içinde.
Sergio "hakkı yeniyor" diyenleri haksız çıkartacak kadar pas hatasıyla, Tete kendi kendine çalım atan oyunuyla, Icardi ellerini açmış top beklerken G.Saray'ın oyunu sağ içe sıkışmıştı, evet Kerem de oradaydı.
10 numara oynamaya alıştığından mı, hocası mı bu görevi verdi bilinmez -uyarmadığına göre öyle- Kerem bir pozisyon hariç sol açığa gelmedi ve Buruk'un takımı sağ kanattan uzak sola amaçsız 5 yüksek top attı.
Kerem mevkisinde yokken, Kazımcan futbolun herhangi bir doğrusunu yapmaktan uzakken, Barış Alper ile 2. yarıya girdi Galatasaray. Hücumda üçlüye dönen, karşılarken dörtleyen bir defans.
Bakambu ve Ziyech ile 3 puanı aldılar ama Demirbay'ın stoper, Barış'ın sol bek bitirdiği, Icardi'nin yine son düdüğü gördüğü modifiye bir G.Saray izledik.
Buruk zorlu maç trafiğinde zihinsel olarak büyük yükün altında. Bu mental yorgunluk bir Anadolu deplasmanında farklı bitebilirdi ama Pendik bu, Marmaray'da Florya'dan bindin mi 28 istasyon sonra ordasın…
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Düşünce Derneği tarafından geleneksel hale getirilmesi hedeflenen Metin Oktay Fair Play Ödülleri, 12 Ağustos'ta Galatasaray Adası'nda düzenlenecek görkemli törenle sahiplerini bulacak. -
Ve son şampiyon Galatasaray'da transfer operasyonu hız kazandı. Yaz dönemini sessiz geçiren sarı kırmızılılar, ligin başlamasına kısa bir süre kala transferde adeta gaza bastı. Bu doğrultuda Cimbom'un dev bir transfer harekatına hazırlandığı ve bugüne kadar ismi hiç çıkmamış flaş bir yıldızın peşinde olduğu öğrenildi. İşte o futbolcu ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Şimdiye kadar sadece Burnley'den Lesley Ugochukwu'yu kiralık olarak kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Ugochukwu ve Nhaga haricinde 10+4 kontenjanı için 2 ismi daha kadrosuna katarak eksik mevkilerine takviye yapmak istiyor. Bu doğrultuda Cimbom'un transfer gündemine gelen isimlerde son durum ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)