Fransızlar duyurdu! Tottenham'dan Galatasaray'a bomba transfer
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen sarı-kırmızılılar, İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da forma giyen yıldız futbolcunun peşine düştü. İşte o isim ve detaylar... (fotomac.com.tr / DIŞ HABERLER)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Haziran 2023 11:23
Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor.
Topladığı 88 puanla ligi zirvede tamamlayarak kupayı müzesine götüren sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları hızlandı.
Geçtiğimiz sezon birçok dünya yıldızını takıma kazandıran Aslan, yeni sezonda da aynı transfer stratejisini izleyecek.
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen Cimbom'da önceliklerden biri orta saha transferi...
Galatasaray, bu sezon gösterdiği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Lucas Torreira'nın ayrılık ihtimaline karşı bu bölgeyi güçlendirmek istiyor.
Bu doğrultuda arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılarla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
YVES BISSOUMA'YA KANCA
Fransız basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Tottenham forması giyen Yves Bissouma'yı istiyor.
Haber Premier Lig ekibinin geçtiğimiz kış transfer döneminde Malili futbolcuyla yollarını ayırmak istediği ancak oyuncunun yaşadığı sakatlık nedeniyle transferin gerçekleşmediği belirtildi.
Yves Bissouma, bu sezon Tottenham formasıyla 28 maçta süre aldı.
Malili yıldız, gol ve asist katkısı üretemedi.
Bissouma'nın İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.
26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 25 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yaz transfer döneminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak pek çok taliplisi olan o futbolcu için yönetimden radikal karar geldi. Alınan karar doğrultusunda futbolcu için 20 milyon Euro'nun altına kesinlikle pazarlığa gidilmeyecek. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Brezilya kampını ziyaret etti ve Neymar'a Galatasaray forması hediye etti. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi) -
Galatasaray Spor Kulübü'nde yeniden başkanlığa seçilen Dursun Aydın Özbek, kulübün kurucusu Ali Sami Yen veBeşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret etti.