Uğurlu ve Çakır isyanı
Trabzon’a çalınmayan penaltı, sarı-kırmızılıları da kızdırdı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Mart 2021, 06:50
Yaşar Kemal Uğurlu'nun, Bakasetas'a yapılan pozisyonda penaltı çalmaması, VAR'daki Cüneyt Çakır'ın da izlemeye çağırmaması Trabzonsporlular kadar G.Saraylıların da tepkisini çekti. Başakşehir maçında Marcao'nun yaptığı hareket sonrasında Galatasaray aleyhine penaltı çalındığını hatırlatan sarı-kırmızılılar benzer pozisyonu es geçen Uğurlu'ya tepki gösterdiler. Derbide Serdar Aziz'in Donk'a attığı dirseği de görmeyen Çakır'ın, F.Bahçe lehine hataları büyük tartışma konusu oldu.
DİĞER HABERLER
-
Mauro Icardi'nin menajeri, Arjantinli golcünün transfer süreci hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu. İlk temasın Galatasaray'dan geldiğini açıklayan yıldız futbolcunun menajeri, Fenerbahçe yanıtı ile gündem oldu. İşte o ifadeler... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi çalışmalar sürerken sürpriz isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen'in ardından bir dünya yıldızını daha renklerine bağlamak üzere hamle yapmaya hazırlanıyor: Antoine Griezmann. İşte detaylar... -
Galatasaray Kulübü’nün aralık ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Başkan Dursun Özbek, yönetim eleştirilerine yanıt verirken teknik direktör Okan Buruk’a sahip çıktı. Altyapıdan sorumlu yönetici Fatih Demircan ise akademi yapılanması ve kiralama politikasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar... (GS spor haberleri)