Galatasaray fırtınası
Aslan, zeminin çamura döndüğü maçta Kasımpaşa’yı ablukaya aldı. Kerem ve Mostafa’nın golleriyle zorlu virajı kayıpsız geçti. Cimbom yeniden liderliğe yükseldi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Şubat 2021, 06:50
Son yılların en yoğun kar yağışının gerçekleştiği İstanbul'da maç saati 19.00'dan 16.00'ya çekilse de Galatasaray-Kasımpaşa maçı çok ağır bir zeminde oynandı. Sarı-kırmızılılar yoğun kar yağışı ve tipi altından oynanan maça hava durumuna nazire yaparak fırtına gibi başladı. İlk 8 dakikada rakip kaleyi abluka altına alan Cimbom; Kerem, Babel ve Mostafa ile etkili şutlar çekerek Ertuğrul'u çok zorladı.
HAFTAYA ALANYA
9. dakikada soldan kullanılan kornere Mostafa kafayı vurdu, Ertuğrul çıkardı ama- Kerem tamamladı: 1-0. İkinci yarıya durgun başlayan sarı-kırmızılılar 51'de Thelin'in kafa golüyle şoka uğradı. Onyekuru'nun kazandığı penaltıyı Mostafa Mohamed 89'da ağlara göndererek sarı-kırmızılılara altın değerinde 3 puanı getirdi. Cimbom bu galibiyetle Fenerbahçe'den liderliği geri almayı bildi. Galatasaray haftaya Alanya'ya gidecek.
Süper Lig'de en son Beşiktaş'a kaybeden Galatasaray, arka arkaya 6 maç kazanarak 18 puan topladı. Cimbom; Denizli, Malatya, G.Antep, Başakşehir, F.Bahçe ve Kasımpaşa'yı yıktı.
ÇATIYA ÇIKIP TEMİZLEDİLER
Yoğun kar yağışı Türk Telekom'un çatısında birikti. Stadyumun çatısına çıkan temizlik görevlileri kendilerini halatla bağlayarak kürekle temizlik yaptı. Saha zeminine maç başlamadan önce çatıdan dökülen karlar, ardından saha içinden kale arkasına süpürüldü. Kar yağışı iki takımı da kötü etkiledi.
DİĞER HABERLER
-
The Guardian'ın 2025 yılının En İyi 100 Futbolcusu listesinde 100- 41 sıralaması açıklandı. Sıralamada Galatasaray'ın yıldız ismi Victor Osimhen, Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı. Listede Milli Takım'ın 3 yıldız ismi de yer aldı. İşte o sıralama... -
Galatasaray Kulübü’nün aralık ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Başkan Dursun Özbek, yönetim eleştirilerine yanıt verirken teknik direktör Okan Buruk’a sahip çıktı. Altyapıdan sorumlu yönetici Fatih Demircan ise akademi yapılanması ve kiralama politikasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar... (GS spor haberleri) -
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı uzun ve çarpıcı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Icardi, kendisine yönelik eleştirilere ve iddialara sert ifadelerle yanıt verdi. İşte Icardi'nin o paylaşımı... (GS spor haberleri)