Konsantrasyon!
Falcao haberlerinin Denizli’de takımı bozduğunu düşünen tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularına, “Kulağınızı tıkayın” talimatı verdi. İmparator, 3 puana kilitlendi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Ağustos 2019 08:00
KULÜBEDE OLACAK
Geçen sezon 33. haftadaki Başakşehir karşılaşmasında 3 maç men cezası alan Fatih Terim; Sivas, Akhisar ve Denizli müsabakalarında cezasını tamamladı. İmparator, kulübede ve soyunma odasına dönerek oyuncuların konsantrasyon kaybını engelleyecek. Başarılı hocanın, taraftarın önündeki maç öncesi, "2. haftada bir kayıp daha istemiyorum. Tezahüratlara (Falcao) takılmayın, oyununuzu oynayın. Güzel oyunla taraftar size döner" dediği öğrenildi.
ÇİFT FORVET ÇALIŞTIRIYOR
Sarı-kırmızılı taraftarların en çok sevdiği sistem olan 4-4-2'ye geri dönebileceği ifade edildi. Cimbom'un hocası Fatih Terim'in, antrenmanlarda Ryan Babel ile Mbaye Diagne'yi zaman zaman aynı takımda yan yana oynattığı öğrenildi. İmparator'un özellikle iç saha maçlarında takımı çift forvetle sahaya sürebileceği veya maç içerisinde duruma göre sistem değişikliğine gidebileceği konuşuluyor.
BELHANDA KATILMADI
İmparator'un çalışmalara başlamadan yaptığı uyarılar dikkat çekerken, dünkü antrenmanda Younes Belhanda yoktu. Faslı futbolcunun belindeki ağrıları sebebiyle idmana çıkmadığı kaydedildi. Emre Taşdemir de takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda bölgesel taktik çalışmalar gerçekleştirildi.
ÜÇ UYARI YAPTI
Fatih Terim'in Konyaspor'un Ankaragücü ile olan maçını oyuncularına izletti. Rakiplerinin uzun bir süre gol bulamadığını ancak bunun yanıltıcı olduğunu söyleyen Terim, rakibin sık gol pozisyonuna girdiğini gösterdi. Yeşil-beyazlıların hava toplarında güçlü olduğunu bu nedenle yerden hızlı oynamalarını aktaran başarılı hoca, aynı zamanda sert bir savunma ile karşılaşacaklarını belirtti.
SPONSOR KRİZİ BÜYÜYOR
Yeni sezon başlamasına rağmen sarı-kırmızılılar, ne forma göğüs ne de stadyuma isim sponsoru bulabildi. Yönetimin aylar öncesinde "10 firma ile görüşüyoruz" açıklaması yapmasına rağmen herhangi bir resmi işlemin gerçekleşmemesi camiayı sıkıntıya sokuyor. Taraftarlar sosyal medyada bu konuda yönetimi ciddi şekilde eleştiriyor.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yaz transfer döneminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak pek çok taliplisi olan o futbolcu için yönetimden radikal karar geldi. Alınan karar doğrultusunda futbolcu için 20 milyon Euro'nun altına kesinlikle pazarlığa gidilmeyecek. İşte detaylar... -
Galatasaray Spor Kulübü'nde yeniden başkanlığa seçilen Dursun Aydın Özbek, kulübün kurucusu Ali Sami Yen veBeşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret etti. -
Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Brezilya kampını ziyaret etti ve Neymar'a Galatasaray forması hediye etti. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi)