Adnan Polat: "Sorumlu Florya!"
Galatasaray'da forvet transferi tartışmasına Adnan Polat da katıldı. “Benim duyduğum; santrfor transferini Florya’nın, diğerlerini de Abdurrahim Albayrak’ın yapacağı. Abdurrahim her zamanki gibi işini iyi yaptı. Florya neden yapamadı bilmiyorum”
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Eylül 2018, 00:20
- Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 06:29
BUNDAN İYİ KURA OLMAZ
Polat, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke ile eşleşmesinin büyük şans olduğunu da belirterek, "Kurayı birisi bana 'yap' deseydi, bundan iyisini yapamazdım. Teknik heyetin bu şansı iyi kullanması lazım" ifadesini kullandı.
YABANCIYA KALİTE KRİTERİ
Yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili görüşünü de paylaşan Polat, "Yabancıya karşı değilim ama İngiltere'de olduğu gibi kaliteli ve üst düzey yabancılar alınmalı. Kriter olarak da milli olma sayısına bakılmalı. Aşağıdan da adam çıkarmayı bilmeliyiz" diye konuştu.
TÜZÜK DEĞİŞMELİ
Yeniden başkanlığı düşünmediğini vurgulayan Polat, "11 yıl kulübe hizmet ettim. Görev süremi tamamladığıma inanıyorum. Üyelere tek bir tavsiyem var; tüzük muhakkak günün koşullarına uygun hale getirilmeli" derken, en kısa sürede Türk Telekom'da bir maça gideceğini belirtti.
Savaş ÇORLU
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri | Devre arasında Napoli'den kiralık olarak Galatasaray'a katılan Noa Lang, performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yıldız futbolcunun bonservisinin alınıp alınmayacağının Barış Alper Yılmaz'a bağlı olduğu ortaya çıktı. İşte sarı-kırmızılılardaki dikkat çeken detay... | GS Spor haberleri -
Futbolseverler heyecanla Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisini beklemeye başladı. Sezonun en önemli mücadelelerinden biri olarak görülen karşılaşmayı Sabah Spor'un usta yazarları değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Liverpool ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Eşleşmenin ilk maçı öncesi BBC Liverpool Muhabiri Aadam Patel dikkat çeken itiraflarda bulundu. Patel, "Kimse ilk maçı unutabilmiş değil. Galatasaray, lig aşamasındaki maçla beraber Liverpool'un saygısını da kazandı." dedi. İşte o açıklamalar...