Ben Arfa seferi
Sneijder'in ayrılma ihtimali Galatasaray'ı harekete geçirdi. Cenk Ergün’ün yıldız oyuncu ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ve ikinci aşamada başkan Dursun Özbek’in PSG’li yöneticilerle buluşacağı bildirildi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Haziran 2017, 21:40
- Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 17:52
BONSERVİS BEDELİ YOK
Üstelik Fransız oyuncu ile Sportif Direktör Cenk Ergün'ün de ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Fransız Foot Sur 7, Hatem Ben Arfa'nın Cimbom'a yeşil ışık yaktığını belirtirken şimdi topun Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'te olduğu iddia etti.
Özbek'in Paris'e gideceği ve burada PSG'li yöneticilerle bir araya gelerek transferi bizzat bitireceği ifade edildi. PSG'nin bir yıl daha sözleşmesi bulunan Ben Arfa için bonservis bedeli istemeyeceği, Özbek'in Paris'e yapacağı ziyaretin ikili ilişkiler için önemli olduğu iddia edildi.
AYAĞINI KIRMIŞTI
Hatem Ben Arfa'nın Galatasaray forması giyen Nigel de Jong ile oldukça kötü bir anısı bulunuyor. Hollandalı futbolcu, 3 Ekim 2010 tarihinde Newcastle United ile Manchester City'nin karşı karşıya geldiği maçta yaptığı sert hareket ile Ben Arfa'nın bacağını kırmıştı. Fransız oyuncu, bu yüzden uzun süre forma giyememişti. Hollanda'nın hocası Bert van Marwijk, müdahaleyi, gereksiz ve vahşice" diye nitelendirerek De Jong'u milli takım kadrosundan çıkarmıştı. Ben Arfa ile De Jong'un buluşması merakla bekleniyor.
TEKLİFE BAKARIZ
Galatasaray'la bir yıl daha sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder son dönemde sıklıkla Rusya'nın önemli takımlarından Zenit ile anılıyor. Zenit'in yeni hocası Mancini'nin Hollandalı yıldızı istediği belirtilirken sarı-kırmızılı yönetim şu ana kadar kendilerine gelen bir teklif olmadığını açıkladı. "Ancak böyle bir teklif ya da girişim olursa o zaman oturup düşünürüz" demeyi de ihmal etmediler.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. İşte o ifadeler... -
Mauro Icardi'nin menajeri, Arjantinli golcünün transfer süreci hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu. İlk temasın Galatasaray'dan geldiğini açıklayan yıldız futbolcunun menajeri, Fenerbahçe yanıtı ile gündem oldu. İşte o ifadeler... | Son dakika spor haberleri -
Sezon başında Galatasaray'dan Udinese'ye kiralanan Nicolo Zaniolo, gösterdiği performansla İtalyan ekibinde vazgeçilmez isimlerden biri oldu. Serie A temsilcisinin 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini almaya karar vermesinin ardından sarı-kırmızılılara yapacağı ödeme için iki seçenek masaya yatırıldı. İşte detaylar...